Aprilia lanceert exclusieve Speed White kleurstelling voor RSV4 Factory en Tuono V4 Factory

De nieuwe Speed White kleurstelling voor de Aprilia RSV4 Factory superbike en de Tuono V4 Factory hypernaked is niet alleen een esthetische update. Het is ook een eerbetoon aan de RS-GP prototype racemotoren van Aprilia die momenteel uitstekend presteren in het MotoGP-kampioenschap van 2023. Deze nieuwe kleurstelling benadrukt de aerodynamische lijnen en het ontwerp met geïntegreerde winglets van de motoren en voegt daar nog extra pit aan toe met de rode wielen en graphics. De Aprilia V4 Factory-modellen zijn al indrukwekkende machines en de nieuwe Speed White-kleurstelling geeft deze iconische motoren een extra niveau van exclusiviteit en agressieve stijl.

De Aprilia RSV4 Factory en Tuono V4 Factory zijn beide uitgerust met een 1.077cc V4-motor die 217 pk produceert en een koppel van 122 Nm levert. De RSV4 Factory is speciaal ontworpen voor circuitgebruik, met de nieuwste technologieën en prestatie-upgrades om elke seconde op het circuit te maximaliseren. De Tuono V4 Factory, daarentegen, is gebouwd voor straatgebruik, maar met dezelfde prestatiegerichte eigenschappen en een agressieve naked bike-stijl. Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals APRC (Aprilia Performance Ride Control), een systeem dat alle aspecten van de rit monitort en de prestaties van de motor verbetert.

De Aprilia V4 Factory-modellen zijn beschikbaar bij de dealers in Time Attack, Ultra Dark en nu ook de nieuwe exclusieve Speed White-kleurstelling. De prijzen voor de RSV4 Factory beginnen bij 25.999 euro en voor de Tuono V4 Factory bij 19.999 euro, dezelfde prijzen als voor de andere kleuropties. De nieuwe Speed White-kleurstelling is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar, dus de fans moeten snel zijn om hun handen te leggen op deze exclusieve uitvoeringen van de legendarische Aprilia-motoren.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands