Motor handelaren

Er zijn verschillende manieren voor het verkopen van uw motor. U kunt zelf aan de slag door online een advertentie te plaatsen voor uw tweedehands moto. In de meeste gevallen is dit betalend. Vervolgens zullen particulieren een bod doen op uw motor, mogelijk ook om een testrit vragen en bijgevolg al snel voor uw deur staan. De komst van onbetrouwbare types is dan niet uitgesloten. Laat onze medewerkers al het werk voor u doen. Via ikwilvanmijnmotoraf.be koopt een door ons erkende handelaar uw motor op. Onze verkopers staan dagelijks in contact met deze handelaren om u een zo goed mogelijke service te garanderen.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Een netwerk van motor handelaren

Ons netwerk bestaat uit duizenden motor handelaren die elk type tweewieler willen kopen. Of het nu gaat om een gloednieuwe motor, een zeer exclusief model of een die rijp is voor de sloop: zij kopen uw motor in. Omdat wij enkel samenwerken met handelaren die we vertrouwen, kunnen wij zeggen dat uw verkoop via ikwilvanmijnmotoraf.be 100% veilig is. De handelaren worden regelmatig gecontroleerd en bezocht door onze medewerkers. Zo blijft ons netwerk betrouwbaar en hoeft u zich als verkoper geen zorgen te maken over eventuele risico’s.


Meld uw motor aan

Het grote voordeel van uw motor verkopen aan een professional via ikwilvanmijnmotoraf.be is dat u zeker bent van een snel verloop en een correcte prijs. U kunt uw motor aanmelden voor slechts een bepaling van de dagwaarde. Echter, via onze website kunt u uw motor al binnen een week verkopen. Nadat de verkoop met behulp van onze medewerkers is afgerond, krijgt u de contactgegevens van de koper, zodat u samen met hem de verkoop verder kunt regelen. Onze medewerkers staan uiteraard steeds te uwer beschikking tot het verkoopproces volledig is afgesloten. Uw motor verkopen gaat vlot, veilig en vertrouwd dankzij ikwilvanmijnmotoraf.be. Wilt u nog wat uitgebreider lezen hoe wij te werk gaan voor u, kijk dan op de pagina 'Hoe werkt het'.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands