zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

U kent het misschien wel. U wilt online uw motor verkopen, maar u ziet al die potentiële kopers aan uw deur niet zitten. U kunt uw motor ook verkopen aan een erkende motor opkoper. Dat regelt u al in een paar eenvoudige stappen via ikwilvanmijnmotoraf.be.

De eerste stap is het aanmelden van uw motor. Van begin tot einde neemt de aanmelding maximaal 10 minuten in beslag. Beantwoord een aantal vragen over uw motor, voeg eventueel extra opmerkingen en enkele duidelijke foto’s toe. Dat is de belangrijkste informatie. Hoewel het toevoegen van foto’s niet verplicht is, is het zeker aan te raden. Zodra de aanmelding bij ons binnen is, kunnen de aangesloten motor opkopers uw motor bekijken en direct starten met bieden om uw motor in te kunnen kopen.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Groot netwerk van motor opkopers

Binnen een week nadat u uw motor online aangemeld heeft, ontvangt u een vrijblijvend bod van één van onze dealers. Zij zoeken continu naar tweedehands motors om hun stock aan te vullen, waardoor u nooit lang op een geïnteresseerde koper hoeft te wachten. Bovendien sluiten steeds meer opkopers zich aan bij ons platform. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of wilt u graag aanvullende informatie? Onze medewerkers helpen u graag verder.


Het gemak van motor verkopen aan bedrijven

De verkoop van uw motor aan opkopers heeft als belangrijk voordeel dat u geen vreemden aan uw deur krijgt die proefritten willen maken. De bij ons aangesloten bedrijven hebben allemaal verstand van zaken en zijn professioneel. Als u akkoord bent gegaan met een bod, krijgt u alleen met de kopende partij te maken. Uw persoonlijke gegevens worden ook dan pas doorgegeven aan de koper. Ze zijn dus niet zichtbaar in de veiling, waardoor u met een gerust hart de verkoop van uw motor aan motor opkopers kunt overlaten aan ikwilvanmijnmotoraf.be.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands