zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Wilt u uw moto verkopen en zoekt u daarvoor een partij die uw moto kan inkopen? U kunt zelf bij verschillende handelaren langsgaan om uw moto te laten inkopen of te verkopen in opdracht, maar dat kan veel tijd kosten. U zult dan ook de juiste partij te pakken moeten krijgen die interesse heeft in uw moto. Wilt u op een eenvoudige en veilige manier veel inkopers bereiken? Dan bent u hier op de juiste plaats. Veel motorhandelaren uit België zijn aangesloten bij ikwilvanmijnmotoraf.be. Al deze handelaren bekijken regelmatig de aangeboden motoren via deze site. Misschien zijn zij wel op zoek naar uw moto.

Er zijn verschillende manieren om een moto te verkopen. Wilt u op een gemakkelijke manier en zonder risico’s uw moto verkopen? Dan hoeft u niet eens de deur uit, maar kunt u uw motor eenvoudig online aanmelden. Wij gaan vervolgens op zoek naar een handelaar die uw moto wil aankopen.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Wie koopt uw moto in?

Als u besluit uw moto aan te bieden, dan vraagt u zich misschien af wie nu die handelaren zijn die uw moto kunnen aankopen? Er zijn veel verschillende soorten handelaren en ieder heeft een eigen werkwijze en specialisatie. Zo zijn er handelaren die vooral jong gebruikte motoren aankopen en in de showroom plaatsen om door te verkopen, maar er zijn ook handelaren die juist op zoek zijn naar oude modellen of schademotoren voor onderdelen. Voor elke tweedehands motor is wel een motorzaak te vinden die erbij past.

Grofweg zijn dit de afdelingen van motorbedrijven die we kennen:

-      Bedrijven die zoeken naar mooie moto voor in de showroom;

-      Bedrijven die motoren exporteren naar andere landen;

-      Bedrijven die met name op zoek zijn naar onderdelen voor eigen gebruik of verkoop;

Bij ikwilvanmijnmotoraf.be zijn alle afdelingen vertegenwoordigd. Elke dag komen er nieuwe handelaren bij. Alle inkopers worden door ons gecontroleerd. We kijken naar de werkwijze en de verdere afhandeling. De aangeboden motoren worden aan deze handelaren aangeboden in een gesloten veiling. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de verkoop 100% veilig is.


Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende manieren om een moto aan te kopen. Als u kiest voor ikwilvanmijnmotoraf.be profiteert u meteen van een paar voordelen.

-      Groot bereik

Zoekt u een moto aankoper en wilt u zoveel mogelijk aankopers bereiken? Via deze site bereikt u vele handelaren in één keer. Het enige dat u hoeft te doen is uw moto gratis en vrijblijvend aanmelden. Alle aangesloten handelaren kunnen op een afgeschermde site het aanbod bekijken en meebieden. Ook benaderen we aankopers actief om sneller de juiste partij te vinden voor de moto verkopers.

-      100% veilig

Zelf op de particuliere markt uw motor verkopen betekent eindeloze onderhandelingen, mensen die niet meer reageren en vreemden aan de deur die u misschien niet vertrouwt. Veel particulieren zullen ook een proefrit willen doen. Als verkoper zit u daar misschien niet op te wachten. Wij richten ons uitsluitend op verkoop van particuliere verkoper naar handelaar. De website met het aanbod is daarom ook afgeschermd, u kan hier als particulier geen motor kopen. Daardoor kan een site als ikwilvanmijnmotoraf.be ook beloven dat de verkoop 100% veilig is.

Geen vreemden aan de deur, geen proefritjes en altijd een gegarandeerd bod (mits uw motor voldoet aan uw omschrijving uiteraard).

-      Gratis en vrijblijvend

U maakt gratis gebruik van de dienstverlening van ikwilvanmijnmotoraf.be. Als u een moto heeft aangemeld nemen wij contact met u op. Als we een bod voor u hebben bent u niet verplicht om daarmee akkoord te gaan. Of u uw motor nu verkoopt via ons of niet, wij zijn altijd een volledig gratis dienst voor u.

-      Makkelijk

U hoeft de deur helemaal niet uit. Vanaf uw bank kunt u eenvoudig uw moto aanmelden op de website. Wij nemen de onderhandelingen met handelaren voor onze rekening. Wij koppelen de vorderingen altijd met u terug. U bepaalt of u akkoord gaat. Makkelijker kan niet.

-      Snel

Uw moto aanmelden kan al binnen 10 minuutjes. Binnen 4 dagen hoort u van ons wat het hoogste bod is op uw moto. Van aanmelding tot aan overdracht kan al binnen twee weken zijn afgerond. Wilt u uw moto verkopen en mag het wel snel afgehandeld zijn? Dan is ikwilvanmijnmotoraf.be de ideale manier.

-      Moto altijd opgehaald

In nagenoeg alle gevallen wordt de moto opgehaald. Veel handelaren combineren ritten en komen zo altijd wel een keer bij u in de buurt. Ideaal, want u krijgt meteen het geld. Soms kiest de verkoper ervoor om zelf de moto te brengen, bijvoorbeeld wanneer iemand meteen naar een andere motor wil kijken. In onderling overleg kan het allemaal.

Kan ik ook een schademotor laten inkopen?

Heeft u een schademotor en vraagt u zich af op welke manier u die kunt verkopen? Veel particulieren vinden een schademotor minder interessant om te kopen. Het is namelijk niet altijd duidelijk of de schade alleen oppervlakkig is of dat er meer aan de hand is. Veel particulieren wagen zich er niet aan en bieden niet of heel laag. Als ze de motor kopen en er blijkt meer achter te zitten, dan kunnen ze de reparatiekosten nog enigszins opvangen.

Heeft u een schademotor en wilt u deze aan een professionele inkoper verkopen? Dankzij ons grote netwerk van erkende motor aankoop partijen is er altijd wel een inkoper geïnteresseerd in uw schademotor. In de meeste gevallen worden schademotoren opgeknapt en weer doorverkocht. Andere motoren worden gedemonteerd en in onderdelen verkocht.

Hoe biedt u uw moto aan voor verkoop?

Heeft u een gebruikte moto die u wilt aanbieden voor verkoop? U kunt online uw moto verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.be. Meld daarvoor in een paar stappen uw moto aan. Vul het merk en model in en beantwoord een paar vragen over de moto. Na de aanmelding nemen we contact met u op en stellen een paar vragen over de staat en uitrusting van de moto. Met foto’s vergroot u de kans op het ontvangen van biedingen.

Als u uw aanmelding heeft afgerond gaan wij voor u aan de slag. We proberen een moto inkoper te zoeken die interesse heeft in uw moto. Door handelaren tegen elkaar te laten opbieden halen we voor u het meeste uit de onderhandelingen. We koppelen het hoogste bod aan u terug en u bepaalt of u akkoord gaat. Zegt u ja? Dan wordt de moto bij u opgehaald en meteen betaald.


Kortom: Zoekt u een veilige en snelle manier om uw moto te verkopen? Bij ikwilvanmijnmotoraf.be helpen we u gratis en vrijblijvend. U hoeft alleen de moto aan te melden en u bereikt meteen honderden erkende motor inkoop/aankoop bedrijven. Meld uw moto vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak van onze dienstverlening.

Zonder zorgen. Verkocht.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands