zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Een motor verkopen kan op verschillende manieren. Steeds vaker worden tweedehands motors online verkocht. U kunt uw motor aanbieden aan particulieren, maar u weet nooit vooraf met wie u te maken zal krijgen en of die persoon wel echt geïnteresseerd is in uw motor. De kans bestaat ook dat u dan te maken krijgt met oplichters of andere ongure types. Bij ikwilvanmijnmotoraf.be bereikt u uitsluitend dealers waarmee wij dagelijks in contact staan en die dus zeer betrouwbaar zijn.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

De grootste motor verkoop site van België

Wie zijn motor wil verkopen kiest voor ikwilvanmijnmotoraf.be. Dit is een van de grootste motorverkoopsites in België, met zusterondernemingen in Nederland en Duitsland. Onze medewerkers screenen bedrijven voordat ze toegang krijgen tot ons platform. Biedingen op uw motor komen dus altijd van betrouwbare partijen. Het netwerk aangesloten motorbedrijven wordt dagelijks groter. Dat schaalvoordeel verhoogt uw kansen op een mooi bod wanneer u uw motor wilt verkopen.


Uw motor binnen een week verkopen via onze motor verkoop site

Het grootste voordeel van ons platform is dat u de verkoop al binnen een week kunt afhandelen. De korte veilingtijden sporen bieders aan om regelmatig het aanbod te bekijken om geen interessante motors mis te lopen. Uw motor zal dus direct honderden potentiële inkopers bereiken. U hoeft dan ook nooit lang te wachten. Dit bod is gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Wij staan van maandag tot zaterdag voor u klaar om u bij te staan bij het vlot, veilig en vertrouwd aanbieden en verkopen van uw motor.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands