Schademotoren verkopen

Heeft uw motor schade opgelopen? Dan kunt u er voor kiezen om hem te vervangen door een andere. U moet dan uw oude motor zien te verkopen. Wist u dat er een grote vraag is naar schademotors in onze veiling? De aangesloten dealers kunnen dagelijks het aanbod bekijken en concrete zoekopdrachten invoeren. Uw schademotor bereikt direct duizenden potentiële kopers die vervolgens tegen elkaar op bieden.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Wat is uw schademotor nog waard?

Schade kan invloed hebben op de waarde van uw motor. Het is lastig om zelf in te schatten wat een realistische prijs is. U kunt voor een gratis schatting uw motor eenvoudig aanmelden op ikwilvanmijnmotoraf.be. Er wordt vrijblijvend een waardebepaling opgesteld. Dit kan handig zijn voor uw motorverzekering, maar vooral als u besluit uw motor te verkopen of te laten inkopen. U hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Uw eigen omschrijving en foto’s van uw motor zijn al voldoende om biedingen op uw motor te ontvangen en eventueel direct te verkopen.


Uw schademotor laten ophalen

Laat u uw motor in de garage staan, omdat u niet weet hoe u uw niet-rijdbare motor moet verkopen? Probeer het dan via ikwilvanmijnmotoraf.be, wij vinden de goede handelaar voor uw tweedehands motor. U kunt vanuit huis uw motor aanmelden en online een bod ontvangen. Wanneer u akkoord gaat met het bod, haalt de koper uw schademotor bij u op. U ontvangt dan de nodige papieren ter plekke en het verkoopbedrag in cash. Zo makkelijk verkoopt u uw schademotor nergens anders! Meld uw motor vandaag nog aan en u bent snel van de zorgen af.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands