zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Heeft u uw motor nieuw gekocht? Of was deze al tweedehands toen u de motor aanschafte? Een motor vers uit de showroom mogen rijden is een ontzettend mooi gevoel. Misschien heeft u er wel lang voor gespaard voordat u eindelijk van uw nieuwe motor kon genieten. Maar na er een tijdje van genoten te hebben, is het misschien een keer tijd voor wat anders. Of heeft u een mooie occasie gevonden dus is het nu wel mooi geweest met uw huidige motor?

De reden dat u uw motor verkoopt is niet belangrijk. Wij bij ikwilvanmijnmotoraf.be kunnen voor alle soorten motoren geïnteresseerde partijen vinden. Dat komt omdat we gebruik kunnen maken van een groot netwerk van 800 handelaren en motorzaken. Iedereen heeft wel een andere specialiteit of interesse. Voor ieder wat wils.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Tweedehands motor verkopen België

Een moto verkopen kan veel werk opleveren. U kunt uw motor zelf proberen te verkopen aan particulieren. Dit kan online of bijvoorbeeld via een ‘te koop’ bordje. Dit zou kunnen werken, maar u krijgt niet snel een groot bereik. Ons netwerk bestaat uit bedrijven uit België, Nederland en Duitsland. Hierdoor kunnen we nog sneller een koper vinden voor uw motor.

Sommige motoren zullen makkelijker verkopen dan andere. Vooral voor oudere tweedehands motoren kan het soms lastig zijn om een geïnteresseerde te vinden. De kans is dan wel aanwezig dat deze geïnteresseerde partij niet doorzet. Bovendien zult u het onderhandelen voor uw eigen rekening moeten nemen. Afdingen aan de deur zal zeker geprobeerd worden. Vaak zullen mensen ook een proefrit willen doen, wat ook weer extra risico’s meebrengt. Heeft u geen zin in deze zorgen? Wij helpen u graag.


Verkoop uw moto zonder zorgen aan een betrouwbare partij

Bij ikwilvanmijnmotoraf.be handelen we alleen met geregistreerde, betrouwbare partijen. Als u uw motor op onze website aanbiedt, komt de motor terecht in een veiling. Alleen bij ons ingeschreven handelaren kunnen op de motor bieden. Vervolgens koppelen wij u het hoogste bod terug. Bent u hiermee tevreden? U bepaalt of u akkoord gaat. Een bod is geheel vrijblijvend. U kunt zelfs de moto aanbieden voor slechts een bepaling van de dagwaarde.

Als u ervoor kiest de motor direct te verkopen kunnen wij dit meteen voor u regelen. De motor zal bij u thuis worden opgehaald op een datum en tijdstip dat het u uitkomt. U krijgt dan uiteraard ter plekke betaald. Wij controleren continu of de overdracht correct en vlot is verlopen.

Na uw aanmelding regelen wij het gehele proces voor u. U hoeft alleen de motor aan te melden en dan regelen wij een goede partij en onderhandelen voor een passend bod. Doordat wij altijd ons netwerk updaten en controleren kunnen wij een 100% veilige verkoop garanderen. De bedrijven die via ons een motor kunnen aankopen hebben allemaal verstand van zaken en zijn professioneel. Als u akkoord bent gegaan met een bod krijgt u alleen met de kopende partij te maken. Wij helpen u graag van aanmelding tot overdracht. 


Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands