zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

De dagwaarde van uw motor bepaalt u gemakkelijk via ikwilvanmijnmotoraf.be in 3 eenvoudige stappen. De dagwaarde van de motor is handig om te weten bij het verkopen van uw motor. Zelf de waarde van tweedehands motoren bepalen is soms lastig. Hoe ouder uw motor is, des te lager een eventuele verkoopprijs zal liggen.

Maar zelfs indien u niet van plan bent om te verkopen, kan het handig zijn te weten wat de waarde is. Dit om bijvoorbeeld een verzekering af te sluiten. Veel verzekeraars gebruiken namelijk de dagwaarde om de verzekeringspremie te bepalen. U kan zelf de waarde van uw motor berekenen, of bij verschillende dealers langsgaan, maar dat zal u veel tijd kosten. Meldt uw motor aan en wij doen al het werk. Zo krijgt u snel een antwoord op de vraag: hoeveel is mijn motor waard?

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Factoren van invloed op de dagwaarde van uw motor

De dagwaarde van uw motor is afhankelijk van een aantal factoren. Uitzonderingen niet nagelaten daalt de waarde van uw motor met de leeftijd. Daarnaast spelen ook factoren zoals gebruik, het vermogen van de motor en kilometerstand een grote rol. Ook de populariteit van het merk en/of het model kunnen een invloed hebben op de prijs. Ten slotte kunnen ook factoren als schade, extra onderhoud en toegevoegde accessoires mee de waarde van uw motor beïnvloeden.


Vrijblijvend en gratis de waarde van uw motor bepalen

Denkt u: hoeveel is mijn motor waard? Dat is soms lastig te bepalen, bijvoorbeeld bij schademotoren. Maar u kan daar eenvoudig achter komen. De aanmelding van uw motor is kosteloos en zonder verplichtingen. Vul de gegevens van uw motor aan met informatie over de huidige staat van de motor, het aantal kilometers op de teller en andere noemenswaardige zaken. Voeg foto’s toe om een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw motor te geven. De motor komt vervolgens in onze afgeschermde veiling, waar door ons erkende en gecontroleerde opkopers een bod doen op uw motor. Binnen een week ontvangt u van ons de dagwaarde van uw motor. Bent u tevreden? Dan kan u uw motor voor dat bedrag verkopen. In de meeste gevallen wordt de motor opgehaald. Eenvoudiger kan bijna niet. 


Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands