Over ons

Bij ikwilvanmijnmotoraf.be maken we het voor verkopers zo gemakkelijk mogelijk om een motor te verkopen. We helpen particulieren bij de verkoop van hun gebruikte motor. Bij ikwilvanmijnmotoraf.be adviseren, ondersteunen en bemiddelen we bij de verkoop van een motor. Gemak en veiligheid staan bij ons voorop.

Ikwilvanmijnmotoraf.be maakt deel uit van Motordealerdirect, de overkoepelende organisatie waar u onder andere ook uw trike, scooter, quad en brommer kunt verkopen. Ook in Duitsland en Nederland kunnen mensen gebruik maken van de dienstverlening. 

De oprichting van ikwilvanmijnmotoraf.be

Kerim Gilbers is al van kinds af aan gefascineerd door motorfietsen. Zijn passie ontstond op zijn twaalfde, toen hij in een motorblad een foto van een Cagiva Mito zag. Die heeft hij uitgeknipt en jarenlang in zijn portemonnee bij zich gedragen. Toen hij oud genoeg was kocht Kerim een Suzuki TSX. Daarna volgden de motoren vanzelf en ja, inmiddels hoort ook een Cagiva Mito tot de collectie.


Kerim merkte dat het best lastig was om zelf een motor te verkopen. Een advertentie opstellen en onderhandelen ziet niet iedereen zitten. Veel mensen kijken al op tegen het maken van een afspraak voor een bezichtiging. U weet nooit met welke bedoelingen iemand komt en of diegene daadwerkelijk langskomt. Met die gedachte heeft Kerim in 2013 ikwilvanmijnmotoraf.be opgericht. We bieden particulieren aan de ene kant en dealers aan de andere kant hulp bij de verkoop en inkoop. Steeds meer mensen vinden de weg naar de website, waar u zonder verplichtingen en kosteloos uw motor kan verkopen.

Ons team

Het team van ikwilvanmijnmotoraf.be bestaat uit gepassioneerde medewerkers. We zijn allemaal ergens een keer aangestoken met het ‘motorvirus’. We streven altijd naar de maximale klantbeleving. We weten namelijk hoe lastig het kan zijn om zelf een motor te verkopen.Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Bereikbaarheid
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Telefoonnummer
016/98.03.31

E-mail
klantenservice@ikwilvanmijnmotoraf.be

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands