Motor Veiling

Tweedehands motoren worden soms verkocht via veilingen. Zelf je motor voor een normale veiling verkopen kan lastig zijn, welke soort veiling past nou bij jouw motor? Via ikwilvanmijnmotoraf.be kunt u uw motor onder de aandacht van een grote groep potentiële kopers brengen.

Nadat u uw motor in maximaal 10 minuten heeft aangemeld, komt hij in een afgeschermde motorveiling terecht. Alleen de door ons erkende dealers hebben toegang tot de veiling. Omdat ons netwerk van erkende bedrijven alsmaar groeit zullen er steeds meer aankopers zijn die geïnteresseerd zijn in uw moto. Hierdoor kunt u al binnen 24 uur na het plaatsen van de advertentie een bod ontvangen en uw motor verkopen.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Gratis uw motor verkopen in onze motor veiling

U kunt op verschillende manieren uw motor verkopen. Uw motor verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.be kost u helemaal niets. U kunt gratis en vrijblijvend uw motor aanmelden en verkopen. In tegenstelling tot sommige andere sites bent u bij ons niet verplicht om met een bod akkoord te gaan. Indien er snel een mooi bod op uw motor komt, bent u snel van uw motor af. Twijfelt u nog over een bod? Dan hoeft u het bod niet te accepteren. Probeer het zelf en ontdek het gemak van een online veiling. U kunt zelfs uw motor aanmelden voor slechts een bepaling van de dagwaarde.


7 dagen per week te uwer beschikking

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met de verkoop van uw motor. Ons team bestaat uit professionele en klantvriendelijke medewerkers die u zo goed mogelijk proberen te helpen. Om de verkoop zo snel mogelijk te laten verlopen, nemen onze medewerkers de onderhandelingen met de inkoper van u over. Ze houden daarbij uiteraard wel rekening met uw wensen. Onze medewerkers zijn van maandag t/m zondag telefonisch bereikbaar.Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands