zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Het verkopen van uw motor als particulier kan veel kopzorgen met zich meebrengen. Er zijn verschillende manieren om tweedehands motoren te verkopen, maar welke past het beste bij u? De meeste verkopers willen niet weken wachten op een verkoop en niet iedereen wil vreemden aan de deur die proefritjes willen maken. Uw motor aan of via een dealer verkopen is een logische keuze indien u kiest voor veiligheid. Dat is perfect mogelijk, maar u moet geduldig zijn. Het kan lang duren voordat er een koper is gevonden. U kunt als particulier snel en zonder gedoe uw motor verkopen via ikwilvanmijnmotoraf.be. Hoe werkt dat? Meld uw motor online aan, ontvang een bod en u bent veilig en snel van uw motor af.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Motor 100% veilig verkopen als particulier

Als u als particulier uw motor kwijt wilt, zoekt u naar een veilige manier. U kan zelf proberen uw motor te promoten en andere particulieren ontvangen, maar u weet nooit wie u aan de deur krijgt. Bovendien zit u niet te wachten op allerlei proefritjes van onbekenden. Zelf langs handelaren gaan om uw motor te laten inkopen, vraagt goede onderhandelings skills. Niet iedereen kan dat en ook niet iedereen wìl dat. Het kost namelijk veel tijd. Bij ikwilvanmijnmotoraf.be werken ervaren professionals die in uw naam onderhandelen met de aangesloten dealers. Elke dealer die mee wil bieden op uw motor wordt door ons gescreend. Zo kan u 100% veilig uw motor verkopen. Onze teamleden weten perfect hoe ze dealers moeten benaderen om een deal te sluiten die gunstig is voor alle partijen. Komen we er niet uit met een dealer? Dan benaderen we een ander bedrijf dat oog heeft voor uw particuliere motor. Op die manier vinden wij een betrouwbare koper voor uw motor.Persoonlijke service

U wilt natuurlijk goed geholpen worden als u uw motor via een online site verkoopt. Wat vindt u ervan dat u van maandag tot en met zaterdag met uw vragen bij onze medewerkers terecht kunt? En dat u ook na de verkoop nog geholpen wordt bij de afhandeling? Bij ikwilvanmijnmotoraf.be vinden we dat heel normaal. Een motor verkopen doet u namelijk niet elke dag en dat begrijpen wij heel goed. U kunt bij ons elke dag uw motor aanbieden. Waar wacht u nog op? Meld uw motor aan en ervaar hoe makkelijk het is wanneer er altijd iemand voor u klaarstaat.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands