de BMW S 1000 XR: De perfecte motorfiets voor uw volgende avontuur?

BMW Motorrad heeft zojuist de splinternieuwe S 1000 XR gelanceerd, een verbeterde versie van de Adventure Sport motorfiets die u aangenaam zal verrassen. Met meer kracht, extra comfort en stijlvolle aanpassingen is de S 1000 XR nu beschikbaar in Nederland vanaf een prijs van € 23.700, inclusief belastingen.

De opgefriste motor van de S 1000 XR biedt u nu maar liefst 170 pk, waardoor uw ritten krachtiger en meeslepender worden. De motor presteert vloeiend en reageert snel, waardoor zowel beginnende als ervaren rijders volop kunnen genieten van de opwinding van het motorrijden.

Wat betreft comfort heeft BMW gezorgd voor een zitplaats die 10 mm hoger is. Dit resulteert in een beter zicht op de weg en meer gemak bij het manoeuvreren bij lage snelheden. Ongeacht uw lengte, u zult merken dat de zithouding op de S 1000 XR uiterst comfortabel is.

Het uiterlijk van de motorfiets heeft ook een frisse uitstraling gekregen, met een dynamische achterkant en stijlvolle luchtinlaten die hun inspiratie halen uit de motorsport. Het voorspatbord is nu in dezelfde kleur als de motorfiets, wat zorgt voor een nettere en modernere uitstraling.

Wat extra functies betreft, is de S 1000 XR goed uitgerust. Het beschikt nu over verbeterde verlichting voor nachtelijke ritten, waardoor uw veiligheid en zichtbaarheid in het donker aanzienlijk worden verbeterd. Met het Keyless Ride-systeem wordt het starten en stoppen van de motor eenvoudiger, terwijl de ingebouwde USB-oplaadpoort u de mogelijkheid biedt om onderweg uw apparaten op te laden.

Voor diegenen die hun motorfiets verder willen aanpassen, biedt BMW Motorrad een reeks handige accessoires, zoals een GPS-systeem en lichtgewicht carbonwielen. Hiermee kunt u de S 1000 XR helemaal naar uw eigen wensen en behoeften aanpassen.

Met drie aantrekkelijke kleuropties om uit te kiezen, kunt u uw S 1000 XR een persoonlijke en unieke uitstraling geven.

Kortom, de nieuwe BMW S 1000 XR is een opwindende keuze voor motorrijders die zowel kracht, comfort als stijl waarderen. Of u nu net begint of een doorgewinterde rijder bent, deze motorfiets biedt u een meeslepende rijervaring die zowel op bochtige wegen als voor dagelijks gebruik geschikt is. Uw avontuur begint hier.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands