KTM onthult de 890 SMT: scherp, gestroomlijnd en sportief

KTM heeft de langverwachte 890 SMT aangekondigd als de nieuwste toevoeging aan de oranje familie. Met zijn touring- en Supermoto-genen biedt de 890 SMT een flinke dosis snelheid en wegvermogen. Het chassis van de motorfiets heeft een strakkere geometrie en is ontworpen met een breder frame van chroom-molybdeenstaal, wat doet denken aan de KTM 890 Adventure-modellen. Het ergonomische ééndelige Supermoto-zadel is op 860 mm gepositioneerd voor meer comfort en een groter contactoppervlak. De KTM 890 SMT biedt de rijder een voorovergebogen houding, perfect voor het betere supermotowerk. Het instrumentenpaneel is volledig instelbaar en beschikt over een optionele TRACK-modus die tien verschillende niveaus van gasrespons en tractiecontrole biedt. De KTM 890 SMT heeft een prijskaartje van €14.899 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de dealers.


KTM 890 SMT: De ideale motor voor Supermoto-liefhebbers

Met de 889 cc LC8c paralleltwin motor en het brede chassis is de KTM 890 SMT een ideale motorfiets voor Supermoto-liefhebbers. Het windscherm is aerodynamisch en bevindt zich boven het hoge spatbord. De WP APEX-vering en 17-inch wielen met Michelin PowerGP-banden bieden de nodige stabiliteit en controle. De SMT beschikt over hellingshoekgevoelig ABS en Supermoto ABS voor minimale interventie bij het glijdend nemen van bochten. De KTM 890 SMT staat garant voor snelheid, vermogen en een onverslaanbare rijervaring.


KTM 890 SMT: Meer dan alleen een Supermoto

De KTM 890 SMT is meer dan alleen een Supermoto-motorfiets. Met het geavanceerde TFT-instrumentenpaneel, de instelbare rijmodi en de optionele TRACK-modus is de 890 SMT veelzijdiger dan ooit. De gasrespons en tractiecontrole zijn volledig instelbaar en de rijder kan kiezen uit tien verschillende niveaus. De SMT heeft ook een lagere zadelhoogte, wat bijdraagt aan de voorovergebogen houding van de rijder. Met de KTM 890 SMT krijgen rijders snelheid, stabiliteit en controle in één motorfiets.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands