zonder zorgen. verkocht.
ook zonder keuring

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw motor te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw motor toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Wij helpen u met het bepalen van de marktwaarde

Met onze database en het actief benaderen van handelaren, zoeken we samen naar een goed bod uit de markt. Dit bod is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

STAP 3

Verkopen

Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt uw motor opgehaald, betaald en gevrijwaard! Zonder verdere kosten.

Motor Inkoop

Hoe vindt u een koper voor uw motor? U kunt op een handelaar afstappen en vragen of hij interesse heeft, maar wist u dat veel motor inkoop bedrijven gebruikmaken van diensten zoals ikwilvanmijnmotoraf.be om hun stock aan te vullen? Dat werkt in uw voordeel als u uw motor aanmeldt voor verkoop. U hoeft de deur niet meer uit om een potentiële koper te vinden. Door uw motor bij ons aan te melden bereikt u in één klap duizenden inkopers. Wij brengen uw motor onder de aandacht van meerdere handelaren, zodat u een goede en eerlijke prijs voor uw motor krijgt.

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

Wie zijn de inkopers?

De inkopers bestaan uitsluitend uit door ons erkende handelaren. Andere bedrijven of particulieren hebben geen mogelijkheid om het aanbod te bekijken. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunt u al binnen een dag een bod verwachten. Wat u vervolgens met het bod doet, is aan u. Slaat u het bod af in afwachting van een beter of gaat u direct akkoord en hebt u uw motor binnen één dag verkocht? Het bod is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.


Geen zorgen, veilig verkocht

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u te maken krijgt met een professioneel en betrouwbaar bedrijf als u het bod op uw motor accepteert. U ontvangt van de inkoper onmiddellijk een betalingsbewijs en het overeengekomen bedrag in cash, tenzij u iets anders heeft afgesproken. Meld direct uw motor aan voor verkoop en ervaar zelf de voordelen! Heeft u nog vragen? Onze medewerkers zijn van maandag tot zaterdag telefonisch bereikbaar. Mocht u een fiets willen verkopen, ook daar kunnen we u bij helpen.select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands