Cadeau ideeën voor de motard in uw leven

De kerstperiode sluipt dichterbij en daaraan gekoppeld ook een van de grootste dilemma’s van het jaar. Zou u voor één keer eens origineel uit de hoek komen of gaat u toch weer voor de Bongobon? Wij zijn alvast voorstander van de eerste categorie. Laat de motorrijders in uw leven weten dat ze u echt na aan het hart liggen. Indien dit toch makkelijker gezegd lijkt dan gedaan, geeft ikwilvanmijnmotoraf.be u alvast enkele leuke ideeën.


Er is niets zo moeilijk als originele kerstcadeaus vinden voor u geliefden. U kan op veilig spelen door een fijne parfum of een boek te kopen, maar waarom zo cliché? Het maakt het misschien wel wat makkelijker als ze een zeer specifieke hobby hebben, zoals motorrijden. Hieronder zijn onze 5 aanraders voor het ideale kerstcadeau.


Motor magazine

Met een motormagazine maakt u een motorrijder altijd blij. Voor alle typen motorrijders zijn er wel mooie magazines te vinden. Wat dacht u van Motorrijder, Motoren & Toerisme, BigTwin of KicXstart? Wilt u het nog een beetje gekker maken, dan kan u ook altijd een abonnement weggeven. Dat zorgt sowieso voor een blij gezicht. Is de motorrijder niet een groot fan van magazines, maar vind u een blad wel leuk om cadeau te geven? Dan kan u ook op zoek gaan naar een Joe Bar, een comic waarin vier Franse motorvrienden de grappigste avonturen beleven.Tickets voor Het Salon

Als de feestdagen weer voorbij zijn is Het Salon voor veel motorrijders hét evenement om naar uit te kijken. En wat is dan een passender cadeau dan tickets voor Het Salon. U kan natuurlijk meegaan, dat maakt het misschien wel net even gezelliger.


Motor schoonmaakkit

Is uw dierbare een motorrijder die ook zelf zijn of haar motor graag onderhoudt? Dan kan u ook een schoonmaakkit cadeau geven. Die kan u eenvoudig zelf samenstellen, maar veel motorzaken bieden ook handige pakketjes aan. Zo kan u nog lang samen die mooie motorritten maken, met een goed onderhouden motor.


Cadeaubon van uw favoriete motorwinkel

Vindt u het best wel lastig om een mooi cadeau te kopen? Dan kan u natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon. Dat kan van uw favoriete motorzaak zijn. Zo kan uw geliefde zelf kiezen waarvoor hij of zij de bon gebruikt. Misschien staat een nieuwe helm of een paar nieuwe handschoenen wel op het wensenlijstje. Met de bon wordt het net wat makkelijker om de misschien wat duurdere cadeau’s te bekostigen.


De GoPro

Wat is er leuker dan een toffe hobby hebben? Elk aspect van deze hobby met u vrienden delen, natuurlijk. Menig motorrijder heeft al langs idyllische of iconische wegen gereden, maar kan daar achteraf weinig van tonen aan het thuisfront. Dit euvel wordt verholpen door de GoPro. Deze kleine camera maakt de beste kwaliteit van beelden en is door zijn omvang ook makkelijk mee te nemen. Tegenwoordig is deze nu ook perfect op de motor of helm monteerbaar. Meer interessante artikelen vindt u hier:


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands