Kijktip: Driften met een MV Agusta F3

We worden tegenwoordig overspoeld met reclames. De meeste zijn niet om aan te zien. Maar soms zitten er een echt pareltje tussen. Dan wordt de reclame met liefde bekeken. MV Agusta staat al jaren bekend om hun prachtige reclames vol met Italiaanse charme. Voor de MV Agusta F3 800 zijn ze echt all out gegaan. Een samenwerking met Franse drift-koning Thibaut Nogues laat de F3 in een soort James Bond achtige setting driftend zien door prachtig Italiaans landschap.


Pursuit of Happiness

Dit is de tweede samenwerking tussen de flamboyante Fransman Thibaut Nogues en MV Agusta. In een eerder filmpje wat hij al driftend te zien met een MV. In dit nieuwe promofilmpje zijn zijn skills wederom te bewonderen op een nieuwe MV Agusta. Dit keer staat de F3 800 in de hoofdrol. Helemaal dwars door de bochten scheurt hij door het Italiaanse landschap.

Onderweg wordt hij nog achtervolgt door het nieuwe paradepaardje van MV Agusta. De fotogenieke Superveloce achtervolgt hem een stuk. Maar Nogues kan hem toch afschudden. Het is natuurlijk heel onopvallend, zo'n driftend Italiaans racepaard...

Desalniettemin is het een filmpje geworden om van te genieten. Ga lekker achterover zitten en wordt vooral jaloers op zijn baan. En misschien op zijn rijvaardigheden ;).



De knap geregisseerde promofilm is het toppunt van Italiaanse motorpracht




Meer interessante artikelen vindt u hier:


Ikwilvanmijnmotoraf.be is dé site waar u eenvoudig en zonder zorgen uw motor verkoopt. Meldt uw motor vrijblijvend aan.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Motor verkopen?
Voer vrijblijvend uw gegevens in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands